Συνεργασίες

Ecali Club Logo

Με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια παραδίδουμε μαθήματα Καράτε και ρυθμική - ενόργανη γυμναστική στο EcaliClub με καταξιωμένους δασκάλους στο χώρο που έχουν ιδιαίτερη εμπειρία στη διδασκαλία αθλητών μικρών ηλικιών. Η συχνότητα των μαθημάτων εβδομαδιαίος είναι τέσσερις φορές, τα τμήματα χωρίζονται ανά ηλικία και ικανότητα. Η αθλητικές εγκαταστάσεις του EcaliClub είναι υψηλών προδιαγραφών. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής μας.

 

 

Logo Footer

Η σχολή μας σε συνεργασία με το TatoiClub τα τελευταία δύο χρόνια παραδίδουμε μαθήματα Καράτε και ρυθμικής - ενόργανης γυμναστική με καταξιωμένους δασκάλους στο χώρο που έχουν ιδιαίτερη εμπειρία στη διδασκαλία αθλητών μικρών ηλικιών. Η συχνότητα των μαθημάτων εβδομαδιαίαος είναι δύο φορές, τα τμήματα χωρίζονται ανά ηλικία και ικανότητα. Η αθλητικές εγκαταστάσεις του TatoiClub είναι υψηλών προδιαγραφών ιδανικές για μαθήματα καράτε και γυμναστικής. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής μας.

 

Maxresdefault

 

 

Η σχολή μας σε συνεργασία με το σχολείο St. Catherines τα τελευταία δύο χρόνια παραδίδουμε μαθήματα ρυθμικής - ενόργανης γυμναστική και τραμπολίνου με καταξιωμένους δασκάλους στο χώρο που έχουν ιδιαίτερη εμπειρία στη διδασκαλία αθλητών μικρών ηλικιών. Η συχνότητα των μαθημάτων εβδομαδιαίος είναι μια φορά,  τα τμήματα χωρίζονται ανά ηλικία και ικανότητα. Η αθλητικές εγκαταστάσεις του StCatherines είναι υψηλών προδιαγραφών ιδανικές για μαθήματα γυμναστικής. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής μας.

 

 

 

Logo3

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από την φετινή σεζόν η σχολή μας σε συνεργασία με την σχολή Μωραΐτη θα παραδίδουμε μαθήματα ρυθμικής - ενόργανης γυμναστική και τραμπολίνου με καταξιωμένους δασκάλους στο χώρο που έχουν ιδιαίτερη εμπειρία στη διδασκαλία αθλητών μικρών ηλικιών. Η συχνότητα των μαθημάτων εβδομαδιαίος είναι δύο φορές στις εγκαταστάσεις του σχολείου και τέσσερις φορές στη σχολή μας στο ΟΑΚΑ. Η μετακίνηση των μαθητών από το σχολείο στο ΟΑΚΑ και αντίστροφα το αναλαμβάνει η σχολή Μοραΐτης με τα σχολικά που διαθέτει. Τα τμήματα χωρίζονται ανά ηλικία και ικανότητα. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής μας.

 

 

 

PIERCE Logo Small

 

Η σχολή μας σε συνεργασία με το Αμερικάνικο κολέγιο Pierce τα τελευταία τρία χρόνια παραδίδουμε μαθήματα Καράτε με καταξιωμένους δασκάλους στο χώρο που έχουν ιδιαίτερη εμπειρία στη διδασκαλία αθλητών μικρών ηλικιών. Η συχνότητα των μαθημάτων εβδομαδιαίος είναι δύο φορές στις εγκαταστάσεις του σχολείου. Τα τμήματα χωρίζονται ανά ηλικία και ικανότητα. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής μας.

 

 

GermanikiSxoliA8inon Logo

 

Η σχολή μας σε συνεργασία με την Γερμανική σχολή Αθηνών τα τελευταία πέντε χρόνια παραδίδουμε μαθήματα Καράτε στο πολύ επιτυχημένο καλοκαιρινό Camp του σχολείου στις εγκαταστάσεις μας στο ΟΑΚΑ, με καταξιωμένους δασκάλους στο χώρο που έχουν ιδιαίτερη εμπειρία στη διδασκαλία αθλητών μικρών ηλικιών.

Ο.Α.Κ.Α210 6830508 info[at]wayoflife.com.gr

ΟΑΚΑ

  • Αίθουσα "Way Of LIfe" 500 τ.μ.        

  • Αίθουσα "Cube" 60 τ.μ.          

  • Αίθουσα "Run WOL" 100 τ.μ.         

  • Ιδιωτικό Parking

  • Αποδυτήρια

  • Χώρος αναμονής

 

ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

  • Αίθουσα "White" 600 τ.μ.        

  • Αποδυτήρια

  • Χώρος αναμονής

  • Ιδιωτικό Parking

 

Newsletter

Που βρισκόμαστε